Gå til hovedindhold

Tilmelding

Her kan du som lærer finde links til at tilmelde klasser til de to arrangementer i tidsrummet 9-14 - og som forælder link til at tilmelde dit barn og dig selv til EUD-/EUX-messen, der åbner sidst på eftermiddagen.

 • Læs op

Indhold

  SkillsStafetten – for 8. klasse

  Lærere kan tilmelde deres 8. klasseselever som deltagende hold i SkillsStafetten og dermed få mulighed for at komme til stafetfinalen ved DM i Skills. Et hold består af 3 elever (blandede køn). Hver klasse kan maksimalt tilmelde 3 hold. Frokost er gratis for klasser, der har hold med, og når du tilmelder holdene, tilmelder du også resten af klassen.

  Vi starter med indmarch for konkurrencedeltagere kl. 9, og afslutter med diplomoverrækkelse til de 6 bedst placerede hold kl. 14. Vi planlægger konkurrenceprogrammet, så der er god tid til, at eleverne kan gå på opdagelse og se erhvervsuddannelsernes messestande.

  Tilmeldingen til SkillsStafetten på AarhusSkills åbner medio august 2024

   

  Messe i dagtimerne – for alle udskolingslever

  Mellem kl. 9 og 14 kan lærere tage deres 7.-10. klasser med og opleve tre spændende fyldte haller med Aarhus’ Erhvervsskoler! I har naturligvis også mulighed for at kigge med, når 8. klasserne konkurrerer i SkillsStafetten i Arenaen, og her sørger vi for at reservere pladser til jer. I bestemmer selv, hvor længe I vil være på messen – der er åben mellem 9 og 14.

  Tilmeldingen til SkillsStafetten på AarhusSkills åbner medio august 2024

   

  EUD-/EUX-messe – for alle interesserede

  EUD-/EUX-messen finder sted mellem kl. 16 og 19. I tre fyldte haller kan I møde elever og medarbejdere elever fra erhvervsskolerne - og høre om alle de spændende muligheder, der er på skolerne!

  Arrangementet er åbent for alle med interesse i erhvervsuddannelser. Messen er også en del af vejledningen af 8. klasses-elever, og elever kan i dette tidsrum tage deres forældre med.

  Tilmeldingen til SkillsStafetten på AarhusSkills åbner medio august 2024

  Sidst opdateret: 14. februar 2024