Gå til hovedindhold

Aarhus Business College

Aarhus Business College er et uddannelses-økosystem, der tilbyder en bred vifte af relevante uddannelser, kurser og forløb inden for handel.

 • Læs op

Indhold

  Aarhus Business College er en af Danmarks største erhvervsskoler og den største merkantile hovedforløbsskole.

  Aarhus Business College har både gymnasie- og erhvervsuddannelser inden for det merkantile område. Når skolens elever færdiggør deres grundforløb, kan de fortsætte på vores hovedforløbsskole, der er kendt for at tage mange fag-prøvepriser hjem. De seneste fem år har vi fx taget førstepladsen inden for Detailhandlens Fagprøvepris hele fire gange.

  Til Aarhus Skills ser Aarhus Business College frem til at præsentere EUX-gymnasiet. Et gymnasie, hvor skolens fornemste opgave er at guide sine elever frem til deres vej i livet – også til deres første rigtige job.

  På standen for EUX-gymnasiet, Aarhus Business College, kan du møde:

  • Studievejledere
  • Undervisere
  • Skoleoplæringen, Cirkulär, der er skolens egen butik og café
  • Elever fra EUD og EUX
  • Virksomheder, der tager elever fra Aarhus Business College (fx Matas, et byggemarked og en virksomhed, der beskæftiger sig med shipping og spedition.

  På Aarhus Business Colleges messestand kan du høre om EUX-gymnasiet og de tre retninger, skolen tilbyder: handel, kontor og detail. Elever, studievejledere og samarbejds¬virksomheder står klar at besvare alle dine spørgsmål - både i forhold til grundforløbet og de hovedforløbsmuligheder, du har på skolen.

  Besøg Aarhus Business Colleges hjemmeside

  Sidst opdateret: 14. februar 2024